進学実績

2015年11月に実施された国際バカロレアのディプロマ資格試験の結果、受験生 全員がディプロマ資格を取得することができました。第一期生の皆さん、おめでとうございます。
本校の平均点は33点であり、世界平均29点、及び、アジア平均31点を大幅に   上回ることができました。これは、英語をツールとしたグローバル教育に力を入れてきた本校の指導、生徒の努力、及び、保護者のご支援の成果だと思います。
第一期生は、ディプロマ資格を活かした大学進学のみならず、 他のインターナショナルスクールと異なり一条校としての強みを生かし、日本・海外の有名大学への合格を果たしています。
In the 2015 November session of International Baccalaureate Diploma Programme Examination, all Diploma students successfully got the Diploma Programme. Congratulations to our first graduating class for an outstanding performance.
 The school average was over 33 points, which is higher than the world average (29 points) and the Asian average (31 points). A focus on global education with English as a tool, the efforts of our students and the support of their parents has made this outcome possible.
 Our first graduating class was able to be successful with university entry to top universities all over the world not just through the IB but also through completing the Japanese national curriculum, which international schools in Japan do not cover.
→リンデンホールスクール中高学部では、6年一貫教育のキャリア教育、進路指導によって
生徒の夢の実現をサポートしています。国内の有名大学はもちろん世界の名門大学まで生徒たちの信徒は開かれています。
→With a continuous six-year program of education and guidance, Linden Hall High School provides full support to our students in realising their dreams. The English-immersion program and IB open paths not only to top universities in Japan but around the world.

本校のディプロマ資格平均点

2015年度本校のディプロマ資格平均点 33点
School Average at 2015 is 33 points

(本校最高点45点満点中41点、最低点29点)