福岡県私立小・中・高校展に参加しました

2016-08-21

福岡県私立小・中・高校展

8月20日(土)・21日(日)エルガーラホールにて私学展が行われました。例年より多くの方々がリンデンホールのブースに足を運んで下さったり、資料を持っていって下さったりしてくれました。リンデンホールスクール1期生が卒業してからリンデンホールへの関心が少し高くなったような印象を受けました。

We went to Elgala Halll in Tenjin for our school PR last Saturday and Sunday.  There were more people came to our booth compared to previous years.  We felt that more people are interested in Linden Hall after our first students graduated in March this year!